Интерпретации

Иллюстрации и фотографии проекта

Джон Фэд. Шекспир и его современники. John Faed. Shakespeare and His Friends at the Mermaid Tavern

Джон Фэд. Шекспир и его современники. John Faed. Shakespeare and His Friends at the Mermaid Tavern

0033.jpg 0034.jpg 0035.jpg 0036.jpg 0037-1.jpg 0037.jpg 0038.jpg 0039.jpg
Rate this file (No vote yet)